Szállítás és Visszaszállítás

A Fast Perfect Design Studio (Cseresznyák Ferenc Zsolt E.V)  nem jövedéki engedélyes kereskedő, tehát készpénzért (és átutalással is) cégeknek vagy
magánszemélyeknek is adhat el jövedéki terméket, de olyan számlát vagy egyszerűsített számlát bocsát ki, amely az
ÁFAtörvényben előírt adatokon kívűl a “Továbbértékesítés esetén a jövedéki termék származásának igazolására nem alkalmas” szöveget tartalmazza!!

Szállítási információk:
Webáruházunkban található termékeinkből nem tartunk azonnali raktárkészletet. Minden terméket, Központi raktárból gyűjtünk össze, ebből kifolyólag, a termék ára is változhat ezt kérjük vegye figyelembe rendelése során.
Átlagos szállítási idő: 3-10 munkanap
Előfordulhatnak olyan termékek is amelyek más országból kerülnek behozatalra, ezeknek a termékeknek az átlagos szállítási idejük: (2-4 hét!) is lehet. Kérjük ezt vegyék figyelembe. Minden termékünknél jelezzük a várható szállítási időt. Amint részünkről megkezdjük a Kézbesítést, azt Telefonon, vagy írásban jelezzük az Ön részére!

Kérjük, abban az esetben adjon fel rendelést az oldalunkon,amennyiben tényleges vásárlási szándékot takar.. Hiszen a megrendelésének beszerzése, készletezése, számlázása, csomagolása valamint a kiszállítása számottevő munkát jelent. Az át nem vett és a sorozatosan visszaküldött megrendelések, feladói, a rendszerünkből kizárásra kerülnek.

Kérjük, minden esetben őrizze meg a csomagban található blokkot, áfás számlát és a csomagot kiszállító cég átvételi bizonylatát.

A mindenkori szállítási díjainkat, megtalálhatja az Általános Szerződési Feltételeinkben!

 • » Utánvét

  A csomag átvételkor készpénzben egyenlítheti ki a rendelés értékét.( HAMAROSAN!)

  » Előre utalás

  Előre utalás esetén a rendelés feldolgozását követően e-mailben és SMS-ben küldjük Önnek az átutaláshoz szükséges adatokat: bank számlaszámunkat, valamint a megrendelési számot, amit a közlemény rovatban kell feltüntetni. A rendelés átvétele illetve kiszállítása a pénzügyi teljesítés feldolgozását követően lehetséges, melynek részleteiről a későbbiekben e-mailben tájékoztatjuk.

  » Online bankkártyás fizetés (interneten) keresztül (HAMAROSAN)

  Online bankkártyás fizetéskor áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron, American Express. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés teljesítése csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk a B-Payment Zrt.

  Személyes átvétel:

  Lehetőség van, személyes átvételre székhelyünkön, egy előre egyeztetett időpontban.

  Lemondás, Visszaszállítás:

  Részletes leírást az ÁSZF-ben talál!

  Az elállási jog cégekre és jogi személy vásárlókra nem vonatkozik. Illetve Olyan Megrendelésekre, amelyek “egyedi” igények alapján kerül értékesítésre.